sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Se întâmplă minuni...

Se întâmplă minuni la Glodeanu. Am simțit-o din prima clipă în care i-am cunoscut pe copii. De aproape un an trăiesc într-o continuă mirare. Minunile se întâmplă. Se întâmplă dacă ne rugăm și dacă avem măcar un bob de muștar de credință.

Familia Stancu, adică soții Stancu și cei cinci copii ai lor (Ana, 12 ani, Ramon, 9 ani, Cristina, 7 ani, Cătălin, 3 ani și Alexandru, 10 luni) se vor muta în curând în casă nouă. 
Familia Stancu, aprilie 2011
De fapt vor avea mai mult spațiu prin bunăvoința unei doamne cu suflet mare din București care i-a ajutat financiar să-și ridice încă o căsuță (o cameră și un hol), lângă micuța locuință pe care o aveau. Familia formată din șapte suflete stătea până acum înghesuită în două cămăruțe. Așa i-am găsit noi, la prima vizită pe care le-am făcut-o în luna aprilie. Două cămăruțe curate și îngrijite.
În casa familiei Stancu, aprilie 2011
Familia Stancu, aprilie 2011

Amândoi părinții sunt oameni gospodari așa că noua căsuță s-a ridicat în numai câteva săptămâni. În acest moment încăperea este deja acoperită și urmează să fie tencuită. Mulțumim din inimă pe această cale, doamnei care a ales să sprijine această familie. Dumnezeu să-i multiplice darul și să-i dăruiască bucurii duhovnicești!
Căsuța cea nouă
Ramon îi dă o mână de ajutor lui tati
Cristina inspectează stadiul "lucrărilor" :)
Copiii de abia așteaptă să fie totul gata
Ana, Alexandru și Ramon 
În spate se vede căsuța cea nouă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu