marți, 7 februarie 2012

ANUNŢ

Comuna Glodeanu Siliştea este blocată total de nămeţi. Nu este nici curent electric.


Din acest motiv telefonul părintelui este închis. Vă rugăm pe cei care doriţi să-l ajutaţi pe Iulian, băiatul a cărui casă a ars săptămâna trecută să-l sunaţi din nou pe părintele Marian Tudor, peste câteva zile. Vă mulţumim.


P.S. Vă rog să nu uitaţi de Iulian.

5 comentarii:

  1. La cine se refera comentariul incepand cu minutul 1.15 de la aceasta stire de la PRO TV ?

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/zapada-a-acoperit-casele-in-moldova-preotul-unei-comune-gasit-inghetat-in-nameti-video.html

    RăspundețiȘtergere
  2. La părintele din satul Văcăreasca, comuna Glodeanu Silistea. Informatia nu a fost data complet. Părintele din satul Văcăreasca, comuna Glodeanu Silistea a murit acum doua zile si nu poate fi inmormantat pentru că trebuie să vina mai intai IML-ul. Medicii legisti nu pot ajunge in zona pentru că totul este blocat de nameti. Situatia este destul de disperata. Niciun utilaj nu a ajuns in zona, de vineri. Nu este curent. Nici semnal la telefonul mobil sau la fix. Sunt batrani care au rămas fără mâncare. Apa nu e. Magazinele din comuna nu mai au provizii. Astazi a murit s un bătran in satul Carligu Mare. Tragem nădejde ca mâine să ajungă utilajele să deszăpezească si comuna Godeanu Silistea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rog, dati-ne numele Preotului care a murit ( sat Vacareasca ) si numele batrânului mort ( sat Cârligu Mare), ca sa începem citirea Psaltirei.
      Va multumim.

      Dumnezeu sa-i odihneasca în pace!

      Ștergere
  3. Părintele care a murit se numeste Ion Ghinescu.
    Bătrânul care a murit Dumitru, numele de botez.
    Multumim.

    RăspundețiȘtergere