duminică, 19 mai 2013

Nevoi pentru viitoarea cantină din Glodeanu

Bucătăria centrului din Glodeanu
Copiii din Glodeanu au un centru al lor. Un centru în care va funcționa o cantină și unde sperăm că vom reuși să oferim o masă caldă tuturor copiilor din comună care au nevoie de ajutor. Și nu doar o masă caldă. Ne dorim ca micuții din Glodeanu să primească o șansă în plus la educație. Ne dorim ca oameni buni cu suflet mare să vină la Glodeanu și să-i învețe pe copii despre lume și viață, despre artă și natură, despre muncă și șansă. Copiii din Glodeanu vor participa în centrul care a fost construit de un om cu inimă mare, în curtea bisericii din satul Cârligu Mare, la activități educative, vor face lecții dar și alte activități menite să le dezvolte potențialul creativ și alte abilități cu care au fost înzestrați. Până să ajungem acolo, centrul are nevoie de dotarea bucătăriei și a sălii de mese. Pentru sala de mese asta înseamnă 7, 8 mese și aproximativ 40 de scaune. 
Sala de mese, unde se vor face și activitățile educative
Ar fi nevoie și de o bucătărie funcțională și mai ales de un aragaz pe gaz (cele electrice consumă foarte mult curent electric). Frigider avem. Dacă știți vreo variantă, adică cineva dispus să facă o bucătărie la un preț accesibil sau dacă doriți să donați pentru dotarea bucătăriei și a sălii de mese se pot folosi următoarele conturi cu mențiunea "pentru dotare cantină": 

CONT LEI: RO35CECEBZ0130RON0786067, deschis la CEC, Sucursala Buzău, Cod Swift CECEROBU, titular cont: Parohia Glodeanu Cîrlig. 
CONT EURO: RO56CECEBZ01C1EUR0800380 

Dacă ne puteți ajuta cu alte recomandări sau sugestii vă rugăm să luați legătura cu părintele Marian Tudor din Glodeanu (0720281634). Mulțumim.

Sala de mese

3 comentarii:

 1. Se mai poate dona prin Paypal?

  Andra

  RăspundețiȘtergere
 2. Da. Sigur. Se poate dona si prin paypal. Multumim.

  RăspundețiȘtergere
 3. Care este adresa de paypal prin care se poate dona pentru copii din Glodeanu?

  RăspundețiȘtergere