joi, 16 iunie 2011

Tabăra de la Tismana

O fotografie de grup din tabără
Șase copii din Glodeanu vor pleca în perioada 12 - 23 august în tabăra ortodoxă de la Tismana. Când e vorba să faci o bucurie e destul de greu să alegi între copii. Este suficient să te uiți pe site-ul oficial al taberei, să vezi câte ateliere, care mai de care mai atractive îi așteaptă pe copii ca să-ți dai seama că alegerea e destul de grea.

Prețul taberei pentru un singur copil este de 900 RON. Costul taberei pentru cinci copii va fi suportat de creștinii unei parohii ortodoxe din Franța, care le vor face în acest fel o imensă bucurie copiilor din Glodeanu care vor pleca în această călătorie.

După ce a citit pe blog că micuții vor pleca în tabără, o domnișoară cu suflet mare, care locuiește în Anglia a decis să suporte ea costul unei tabere pentru încă un copil de la Glodeanu. 

Părintele s-a interesat la organizatorii taberei și mai sunt locuri libere. Dacă cineva își dorește și poate să ajute să trimitem mai mulți copii de la Glodeanu în această tabără este rugat să scrie un mail pe adresa părintelui Marian Tudor: preotmariantudor@gmail.com

Vă mulțumim tuturor! Dumnezeu să vă călăuzească pașii!

P.S Aici puteți vedea câteva fotografii din anii trecuți, din tabăra de la Tismana.

UPDATE O doamnă care locuieşte în Norvegia l-a anunţat pe părintele Marian Tudor că va plăti costul taberei de la Tismana pentru încă un copil. Aşadar în total, şapte copii din Glodeanu vor pleca în august în tabără (Jeni, Florina, Marinuş, Loredana, Maria, Georgian şi Cristinica). Lista rămâne deschisă. Le mulţumim celor care au contribuit la această bucurie.

6 comentarii:

  1. Doamne ajuta!

    As vrea sa scriu si pe blog despre posibilitatea de a trimite un copil in tabara. Ma gandeam ca ar fi poate mai eficient daca as putea posta cateva nume si poze cu copiiii care ar putea merge in tabara daca cineva i-ar spijini (in ideea ca uneori oamenii se mobilizeaza mai usor daca au si un chip sub ochi).
    Asa ca ma intrebam daca stiti ce copii sunt pe un fel de lista de asteptare (sau macar ce copii pleaca deja).

    Astept parerea dumneavoastra.

    Cu drag.
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  2. In tabară vor pleca cu siguranță Jeni, Florina, Loredana, Marinuș și Maria. Pentru ei s-au completat deja formularele și cred că s-au și trimis bănuții în contul taberei. Vă rog dacă puteți să-mi lăsați o adresă de mail ca să vă dau mai multe detalii sau să-mi scrieți pe nicoletatintea@gmail.com

    Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Echipa Blogului Altarul Ortodox sta in sprijinul dumneavoastra in a prezenta situatia reala a acestor copii minunatii. Blog Altarul Ortodox
    htt://altarulortodox.blogspot.com/ -Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumim pentru suport! Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta
    Eu sant un copil care am fost in tabara la Tismana, si este un loc foarte frumos si am facut multe chesti,si anul asta vin si miar placea sa vina si copiii din glodeanu , pentru ca este o experienta minunata
    Salutari

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne bucurăm că o să vă cunoașteți. Sunt șanse mari să vină în tabără mai mulți copii de la Glodeanu față de numărul pe care îl știam la început. O să centralizăm cât de curând lista cu copiii care se vor bucura anul acesta de tabăra de la Tismana.

    RăspundețiȘtergere